Despre noi

Am inceput activitatea in acest domeniu, al tamplariei PVC si ALUMINIU, de peste 20 de ani. Si cu ajutorul furnizorilor (Salamander, Gealan, Trocal,Kommerling, Roto,  Alumil, Wink Haus, Guardian, Saint Gobain) am reusit sa oferim clientilor o gama larga de produse si servicii de cel mai inalt nivel.Experienta acumulata,ne-a ajutat sa selectam furnizorii de materii prime pentru a putea obtine cel mai bun raport pret-calitate.
D.L. Ynad vine in intampinarea clientului prin corectitudine si calitate germana cu care am urmarit intotdeauna finalizarea tuturor lucrarilor in termenul stabilit. Ne adresam pietei de constructii si celor care vor sa faca o alegere optima in reabilitarea termica a locuintelor.

 

OBIECTIV
Sa ne dezvoltam prin furnizarea permanenta de produse, servicii si solutii utile si semnificative pe pietele pe care le deservim si sa ne extindem in zone noi.
Sa imbunatatim tot ceea ce facem din feedbeack-ul clientilor nostrii.
Sa acceptam noi provocari in toate aspectele afacerii noastre, pentru a ne mentine in topul firmelor din domeniu.

Va asteptam la magazinele firmei din BRASOV, str. TOAMNEI, nr.8, si Calea Bucuresti nr 87 unde va putem oferi o solutie optima in alegerea ferestrei caminului dumneavoastra.

Contactează-ne: