IMG_3604

- Profil Trocal -

Trocal este marca germana recunoscuta la nivel mondial ca fiind prima care a produs ferestre PVC in serie, inca din 1953.

Sistemul Trocal se remarca prin structura tehnica puternica, ceea ce va permite sa aveti camere luminoase, cu ferestre de calitate, durabile si functionale.

IzoSense este solutia optima pentru caldiri noi si renovari, remarcandu-se prin designul suplu al elementelor de profil.

Cu fereastra IzoSense te bucuri cu adevarat de confort, izolare termica si siguranta antiefractie sporita!

AVANTAJE

Economie: Asezarea inteligenta, in forma de fagure, a camerelor interioare din profil asigura izolare termica superioara si stabilitate in functionare. Adancimea de constructie permite preluarea de pana la 3 foi de geam.
Ferestreke sunt durabile in timp, ating coeficienti termici minimi si ajuta la scaderea cheltuielilor energetice ale locuintei.

Siguranta si protectie: Profilul este consolidat cu armaturi din otel zincat.
Echiparea standard se face cu feronerie germana Winkhaus, cu rezistenta ridicata la efractie. Optional, se poate alege feronerie pana la clasa de siguranta RC2 sau cu balamale ascunse, pentru un design deosebit. Ferestrele sunt rezistente si asigura un grad sporit de siguranta al locuintei.

Calitate certificata: Ferestrele Izotec sunt verificate si certificate periodic de cel mai important institut din Europa, IFT Rosenheim – Germania. Calitatea materialelor folosite si utilajele moderne de productie contribuie la atingerea acestor performante.

Sanatate si confort: Profilul PVC, produs in Germania, nu contine plumb si este prietenos cu mediul inconjurator.
Garniturile interioare, combinate cu pachete speciale de geam, cresc izolarea fonica, asigura confort si o stare de bine pentru tine si familia ta!

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni: